Algemene voorwaarden

Leveringsvoorwaarden:

Bij het overeenkomen van een opdracht met Nelly’s Cakes accepteert u de Algemene voorwaarden van Nelly’s Cakes. Nelly’s Cakes behoudt zich te allen tijde het recht om een opdracht te annuleren wegens ziekte of zwaarwegende privé omstandigheden.  Mocht dit voorkomen vervalt uw betalingsplicht. Indien de bestelling onverhoopt niet geleverd kan worden, dan zal Nelly’s Cakes zo spoedig mogelijk contact opnemen met de klant. In een dergelijk geval kan de klant ervoor kiezen de overeenkomst te ontbinden of de aansprakelijkheids verzekering te raadplegen. Bij het ophalen van uw bestelling is het transport voor eigen risico. Wij zorgen ervoor dat u product verpakt zit in gebaksdozen. Er is voor elk budget een mooie taart, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Om teleurstelling wegens volboeking te voorkomen, raden wij aan om uw bestelling bij voorkeur minimaal 4 weken van te voren te plaatsen.

Plaatsen van bestelling en bezorging:

De taarten en gebakjes  worden alleen op bestelling gemaakt en dus niet uit voorraad geleverd.
Zonder anders te zijn overeengekomen, worden bestellingen op het afgesproken tijdstip afgehaald bij het taartenatelier van Nelly’s Cakes te Zutphen. Bij bezorging worden reiskosten berekend. Binnen een straal van 5 km van Zutphen vragen wij 5 euro bezorgkosten, Buiten Zutphen worden alleen taarten vanaf 80 personen bezorgd, wij rekenen 0,40 cent per kilometer als vergoeding. Voor het leveren van bruidstaarten gelden afwijkende tarieven, prijsstelling is afhankelijk van de locatie.

Betaling:

Een bestelling wordt definitief als de aanbetaling van 50% van het totaalbedrag is bijgeschreven op de rekening van Nelly’s Cakes op de aangegeven data.

Wanneer de bestelling wordt opgehaald in ons taartenatelier, wordt de overige 50% betaald in de winkel (contant of pin). Indien de taart wordt geleverd, dan dient de overige 50% uiterlijk 7 dagen voor de afgesproken afleverdatum voldaan te worden.

Het factuurbedrag (aanbetaling) voor verjaardagstaarten dient uiterlijk 14 dagen van te voren betaald te worden. Het factuurbedrag (aanbetaling) voor overige taarten (bruidstaarten, verlovingstaarten e.d.) dient minimaal 16 weken van te voren betaald te worden.

Taarten tot 100 personen; hieronder valt o.a. Verjaardagstaarten, Babyshowertaarten, Kindertaarten

In verband met de bewerkelijkheid  van de taarten dient een bestelling uiterlijk 14 dagen van te voren binnen zijn.

Een wijziging plaatsen voor uw bestelling van verjaardagstaarten (te denken aan; kleur, vorm, vulling e.d.) kan tot uiterlijk 7 dagen voor de afleverdatum.

Een bestelling voor taarten tot 100 personen kan tot uiterlijk 7 dagen voor de afgesproken afleverdatum kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering binnen 7 dagen wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Wordt de bestelling geplaatst en niet opgehaald, dan wordt het volledige bedrag doorberekend.

Taarten vanaf 100 personen; hieronder valt o.a. Bruidstaarten, Verlovingstaarten, Communietaarten
Een bestelling voor taarten vanaf 100 personen kan tot uiterlijk 10 weken voor de afgesproken afleverdatum kosteloos worden geannuleerd.  Bij annulering binnen 10 weken wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Bij annulering binnen 14 dagen wordt het volledige bedrag doorberekend.

Bij aflevering van bijv. een bruidstaart, dient het totale bedrag uiterlijk 14 dagen voor de oplevering bijgeschreven te zijn op het rekeningnummer van Nelly’s Cakes.

In het geval van overlijden, ziekte of ongeluk kunt u de taart kosteloos annuleren tot uiterlijk 4 weken voor de afgesproken afleverdatum. Omdat hier helaas vaak misbruik van gemaakt word zullen wij u moeten vragen om een bewijs van doktersverklaring. Bij annulering binnen 4 weken wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Bij annulering binnen 7 dagen wordt het gehele bedrag doorberekend.